sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Edelleen kierrätystä


Vanhoista farkuista teen laukkuja,lahkeet vaan poikki ja pohjan ompelu yhteen. Lahkeista leikkaan hihnat ja ruudullisesta tai kukkasesta kankaasta huivi vyölenkkeihin.Lopuista lahkeista ompelen suorakaiteen muotoisia kasseja ja niihin taskuja ulkopuolelle puuvillatableteista.Ihan pienistä paloista ompelin vielä   silmälasikoteloita.Myös pyykkipoikapusseja olen tehnyt vanhoista kankaista, amiksen työpuvuista, 80-luvun ruutuessuista jne.

Miesten kauluspaidoista, naisten paidoista ja 80-luvun mekoista ompelin tilkku- tyynyjä, neliöitä yhteen ja vanu alle. Tyynyn taustaksi olen leikannut paidan etuosan, nappilista tulee tyynyn taakse keskelle.

lauantai 27. helmikuuta 2010

Kierrätystä


Olen tällä hetkellä aivan hurahtanut kierrätykseen.Silppuan vanhoja vaatteita ja teen niistä uutta.T-paitoja, yöpaitoja ym.trikoota leikkelen matonkuteeksi ja virkkaan pyöreitä mattoja eteiseen, kylppäriin, lasten- ja makuuhuoneisiin. Hihoista leikkaan ohuempaa kudetta ja virkkaan pannunalusia

torstai 25. helmikuuta 2010

Talvipäivä jokirannassa

Vihdoinkin pääsen aloittelemaan tätä omaa blogiani.Olen kyllä tosi tumpelo näissä teknisissä jutuissa, joten varmaan joudun huutamaan miestä apuun vähän väliä...No, yritetään.Lunta on tullut todella paljon ja alkaa jo tympäistä nuo lumityöt pihalla,Elmeri-kissakin meinaa hautautua kinoksiin, vähän korvia vain näkyy!
Onneksi kuitenkin aurinko paistaa, linnut laulaa ja näyttää siltä että kyllä se kevät sieltä vielä tulee.
Puutarhalehtiä, alan kirjoja ja oman pihan valokuvia tulee selailtua ja aina uusia ideoita löytyy toteutettavaksi. Seuraan myös tv.stä ruotsalaisia, norjalaisia ja englantilaisia puutarhajuttuja. Kohta alkaa suomalaisetkin sarjat. Kasvihuoneunelmat on myös aivan ihastuttava sarja.